פלורנטין פירות יבשים

ט"ו בשבט בפתח…הנה מתכון טעים ליום הטעים הזה…
לבצק:
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
300 גרם קמח
כפית תמצית וניל
קורט מלח

לציפוי פלורנטין:
200 גרם שמנת מתוקה
300 גרם סוכר
60 גרם גלוקוזה
60 גרם חמאה
200 גרם פירות יבשים קצוצים 
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
100 גרם פלחי שקדים מולבנים

. מכינם את הבצק ומצננים במקרר. לאחר הקירור מרדדים לריבוע בעובי 3 מ"מ.
….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.