קאפקייקס תפוחים מקורמלים וקרם מסקרפונה קינמון

נשארו עוד שבועיים עד החג, לכן אין ברירה – עושים מעבר חד לתפוחים. בעיקרון אני בעדם כל השנה. הם נתפסים כמובנים מאליהם וכפחות מיוחדים, גם כי יש אותם כל הזמן, וגם כי בואו נודה – הם לא תותים או פטל. אבל בראש השנה הם מקבלים במה מרכזית, ואני מאוד שמחה בקשר לזה, כי תכלס מגיע להם. תפוח הוא פרי וחומר גלם מעולה וטעים.
תפוחים משתלבים מצוין עם תבלינים שונים, למשל קינמון, וניל, הל, ג'ינג'ר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.