קוביית אבוקדו

מה יש לספר?
אבוקדו לא נועד להיות מרובע,אז החלטתי "להרביע" אותו,ללכת כנגד הטבע.
האבוקדו הוא בין הירקות הבודדים  שנוח לעטוף איתו מילוי ובאכילה נחתך בקלות מהיותו רך ונימוח.
טרטר של אינטיאס עם עגבניות קצוצות,צנוברים,זיתים ופלפלים חריפים היו למילוי.
את האבוקדו פרסתי דק והנחתי על פורמה מרובעת.מה שנשאר זה להניח את הטרטר המתובל בתוך קוביית האבוקדו ואז לסגור….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.