מרק חרירה שלי

 
אודליה הנכדה  בת השנתיים אוהבת רק מרק חרירה,
אני אוהבת מרק עם הרבה נוזלים
שותפי אוהב מרק סמיך,הפשרה היא בלהוסיף איטריות בנפרד.
החלטתי גם להכין את המרק ממצרכים שהיו לי בבית
2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים
2 כוסות עדשים שחורות מבושלות
2 גבעלי עלי סלרי
2 גזר
2 תפוחי אדמה
חתיכת דלעת
2 עגבניות מגורדות
4 כנפיים ושני גרונות של עוף
 כפית וחצי כורכום,
כפית פלפל לבן
כפית כמון
2 כפיות מרק עוף
לבשל את כל המצרכים בסיר לחץ מרגע שהשסתום עולה 20 דקות
להפריד את הבשר מהמרק, להוסיף מיץ מלימון אחד גדול
את האטריות מבשלת בנפרד מי שרוצה מוסיף ,אני אוה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.