קיש טונה, תירס ובצל ירוק – סלט בתוך קיש

לפני די הרבה שנים, כשדשה היה הרבה יותר ירוק, הזמן עדיין היה עובר
לאט והקשר ביני לבין בישול היה מקרי בלבד, הייתי סטודנטית. בשנים העליזות האלה
הייתי חיה בעיקר על אנרגיית השמש וקונה מכנסיים במידה 34. בשעות הערב, כשהמצברים
שלי היו מתרוקנים ביחס ישיר לדעיכת השמש, הייתי ממלא אותם בעזרת המנה החמה האהובה
עליי (פירה עם בצל מטוגן – אם אתם חייבים לדעת) וממשיכה מהלימודים לעבודה, שם
הייתי אוכלת ארוחות נורמליות שבזכותן הגעתי עד הלום. בסופי שבוע הייתי מפנקת את
עצמי בארוחה מושקעת במיוחד – סלט טונה-תירס-מיונז.
עד היום כל פעם כשאני טועמת את השילוב הזה, הוא מחזיר אותי ישירות למעונות
בהר הצופים. מה לא…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.