קיש כרשה

טיגון כרשה בחמאה מניב טעם נפלא ולכן החלטתי להכין קיש כרשה ואכן הטעם לא הכזיב. השילוב של הבצק הפריך ומעליו המלית של הכרשה המטוגנת בחמאה ומעל רוטב רויאל משמנת מתוקה כמובן , צריך להכין ולטעום כדי לחוש ולהבין את הטעם הנפלא.
בבצק לקיש לא השתמשתי כלל בביצים דבר שלרוב אמור להיות בין המרכיבים , מצאתי תחליפים וקיבלתי תוצר נהדר.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.