ריזוטו עם דלורית

שלושה דברים לא יצא לי לעשות די מזמן: להעלות שני פוסטים באותו השבוע, לפרסם מתכון של אוכל אמיתי ולא קינוח, ולשתף פעולה עם בלוגרים אחרים. הדבר האחרון גרר את שני הדברים הראשונים, מה ששימח אותי עד מאוד. כי מדובר לא בסתם שיתוף פעולה, אלא במגה-שיתוף-פעולה-רב-משתתפים-טרום-פורימי-מוקדם-במיוחד, שכל כולו התרחש אצלי במטבח ולאט-לאט התפשט גם לכיוון הסלון בשלב הטעימות הנכספות.
 אירחתי שני חברים טובים וותיקים: גיל מהבלוג "מבשל ואוכל"ועמרי מ"שביתה איטלקית", וחבר חדש ואח אמיתי לשריטת הצילום – מתן מ"טוניס שולחן". כל אחד הגריל בלוג של מישהו אחר והיה אמור להכין מנה כלשהי שמתחפשת למקור, כלומר מתבססת על מתכון שפ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.