שובב קולינרי 2012-11-24 14:15:00

השבוע נערכה תערוכת ישראפוד וכמדי שנה שלל ספקים ויצרנים מציגים את סחורתם,הפעם בצל טילים ופיגוע אחד שכנראה קצת השפיע על כמות האורחים בתערוכה.

אז מה חדש?

שוקולד ציוני וקדוש-הולי קקאו,שוקולד שנטחן,נקלה ומיוצר כולו בארץ בדרום הר חברון.
השוקולד מתברר כשוקולד טוב מאוד בכמה טעמים-עם פולי קקאו גרוסים,שוקולד לבן מקורמל אבל לטעמי לא מספיק מקורמל,שוקולד ג'נדויה עם אגוזי לוז ועוד.השוקולד נמכר בכמה חנויות בארץ,ניתן להתעדכן באתר.

 בירת אחוזת בית,בירת בוטיק ישראלית קלה בטעם ולא אגרסיבית מדי וסיידר אלכוהולי אחד מתקתק ואחד יבש יותר,התגלו כבסדר,לא יותר מזה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.