שום שחור

שום שחור,יש דבר כזה.

השום השחור מוכר כבר שנים רבות במטבח האסייתי והוא נוצר ע"י חימום ראשי שום שלמים למשך מספר ימים עד שהשום הופך לצבע השחור.התהליך הזה מאריך את חיי המדף לכמה חודשים וגם כמות הנוגדי חימצון גדלים.המרקם רך והטעם מתוק חמצמץ ומזכיר טעמי בלסמי,תמרינדי ואף ליקריץ.
עכשיו המוצר זמין בארץ והפיצו אותו לכל המסעדות וסביר להניח שיצוץ בכל מקום,תלוי מי רוצה לשלם את מחירו,כ-200 שקל לקילו שום.
ומה עושים עם השום השחום הזה?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.