שוק רמלה

שוק רמלה הוא שוק יפהפה שעבר שיפוץ והתחדשות משמעותי בתקופה האחרונה ובשביל זה השתתפתי בסיור קולינרי בשבוע שעבר שערך שאול בן אדרת,בשביל לחוות,לטעום ולהתרשם מהשוק המקורה,הניקיון והטיב שמציע המקום.

מסתבר שהשוק קיים 150 שנה והיה עומד על ציר ראשי עד שחסמו אותו ויצרו ממנו שוק בלבד.
אני,את ההכרות הראשונה שלי עם השוק עשיתי לפני כמה שנים,כשהייתי צריך להמתין כמה שעות טובות לטיסה מהשדה תעופה ואת הזמן ביליתי בין היתר בשוק,שהיה אז שונה,עמוס ומעט דחוק.

כיום אפשר להגיד שהשוק מרווח,מצוחצח ונקי ביותר,סחורה שונה ומגוונת בכל צד והסיור שנערך הראה את כל הטוב שניתן להשיג שם.





התחלנו אצל  מקור הגבינה – הדוכן…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.