שטרודל לעצלנים במילוי תפוחים מקורמלים וצימוקים

תגידו, אם יש במתכון צימוקים, הוא נחשב לט"ו בשבטי? אני בוחרת להאמין שכן. ותגידו, אם הכנתי שטרודל נהדר על בסיס בצק עלים מוכן, יש לו זכות קיום בבלוג? טוב, אתם רואים אותו כאן, אז כנראה התשובה היא שוב כן. כלומר, בשלב הזה אני כן הייתי מצפה מעצמי להכין את הבצק לבד, אבל על מי אני עובדת? אני לא קונדיטורית ומעולם לא הכנתי בצק עלים בבית….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.