תבשיל דלעת ומנגולד

את התבשיל הזה הכנתי בסיר אחד, אולם אז הבנתי שהוא קטן לי מדיי, כי היה לי ים מנגולד…

הפרדתי את החלקים הלבנים מהירוקים.
את הירוקים שמתי בכלי עם מים רותחים לחליטה של כ-10 דקות.
הוצאתי, סיננתי והנחתי בצד.

חומרים

חבילת מנגולד, מטופלת כפי שרשמתי מעל
4-5 שיני שום
חבילת סלרי עלים
פיסת דלעת
מלח, שמן זית/ קוקוס

אופן ההכנה

כאמור, בתחילה הכנתי בסיר אחד ואז נזכרתי בסיר GCC שלי והוצאתי אותו, כי הוא מושלם לתבשיל שכזה.
חותכים את גבעולי הסלרי ומפרידים מהעלים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.