תבשיל עוף וירקות

אני אוהבת לבשל אוכל
יפה. ברור שהוא צריך להיות טעים, אבל
קודם כל מיד אחרי זה הוא צריך להיות יפה,
אסתטי ומגרה. לא סתם אומרים שאנחנו אוכלים עם העיניים. עוף לא יפה, אסתטי ומגרה
בהגדרה. אפשר לשפר את המראה שלו בעזרת כלי הגשה או קישוטים, אבל בואו נודה – הוא
לא בדיוק בר רפאלי של מאכלים. אבל מה לעשות שתמיד מגיע אמצע שבוע הזה כשחוזרים
מאוחר מהעבודה ואין כבר כוח וזמן למנות מושקעות…..

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.