פוקצ'ה מקמח מלא

.
500 ג"ר קמח מלא
3 כפות סולת
כף שמרים יבשים
כף סוכר חום
מלח גס, פלפל שחור
2 כוסות מים פושרים
2 כפות שמן
מצרכים לפיזור מעל הפוקצה
מה שיש בבית הכל הולך באותו ערב היה לי
כמה חצילים מטוגנים
זיתים שחורות
עגבניות חתוכות דק
בצל סגול
טימין
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים היבשים מוסיפים את הנוזלים ולשים עד שכל החומרים מתמזגים
שולחים למנוחה עד שהבצק מכפיל את עצמו
נותנים לו כמה בוקסים להוציא בועות
לשמן תבנית ולפזר מלח גס  וכפית סולת  .
מניחים את הבצק באמצע התבנית ובעזרת האצבעות מותחים את הבצק עד לכיסוי התבנית בצורה אחידה
מפזרים מעל את כל מה שיש בבית משמנים בשמן זית .ממליחים במלח גס ,ומפזרים טימין
אופים בתנור שחומם…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.