גלידה בננות בצ'יק

לא ממש מתכון,

אבל פטנט נהדר להכנת גלידת בננות ביתית , פרווה ומתאימה גם לטבעונים.

לוקחים בננות שנמאס לכם מהם, כאלה שהשחירו וברור שלא יאכלו יותר. מקלפים , חותכים ל2-3 כל בננה ( ואם לא גם לא נורא אבל חייבים לקלף), מכניסים לקופסה ומקפיאים. אפשר לאגור כל פעם כמה בננות.

ברגע שיש 4-5 בנות, מכניסים אותן קפואות למעבד מזון ומפעילים. נותנים לזה לעבוד עד שהמרקם משתנה והופכות ממש לגלידה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: לא על האוכל לבדו )

סגור לתגובות.