דג בורי ברוטב חריף

אם לפני כמה שנים הייתם שואלים אותי במה אני לא מוכנה לגעת, בשלישייה הפותחת אחרי חשופיות וג'וקים היו נמצאים דגים. חיים, מתים, קפואים, מופשרים – לא משנה. לא נוגעת בדגים! מאז זרמו הרבה מים, הופרו הרבה טאבואים אישיים, ודגים הפכו לחלק בלתי נפרד מחוויית הבישול והתפריט בבית. בראש סדר העדיפויות נמצאים דגים ברוטב חריף. יש משהו כובש בצבעוניות ותערובת הטעמים המתפרצת של החריימה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.