רושטי – לביבת תפוחי אדמה גדולה במחבת

רושטי – לביבת תפוחי אדמה גדולה במחבת

איך אני אוהבת את חנוכה! החורף, הנרות, האורות המנצנצים, המשפחתיות והאוכל – זו הגרסה היהודית להוגה הסקנדינבית (חשבתם שאגיד כריסמס, הא?), שעושה לי נעימי בגוף. חבל שעל הכל מעיב ריח טיגונים קשה, פלוס העובדה שהחג נחגג בחורף – עונה שבה נוטים לסגור חלונות, שלא עוזר להרגשה החגיגית. אז בשנים האחרונות, כשאני מארחת את המשפחה, אני עושה את זה בחגיגות נטולות טיגונים. אין לביבות על השולחן, יש כן סוגי מאכלים אחרים שנאכלים בסגנון בופה ולקינוח סופגניות קנויות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעים! בלוג הבישול של עידית נרקיס כץ )

סגור לתגובות.