הרומן שלי עם פייר

איספהן ורדים ותותיםאין הרבה דברים שאני יותר אוהבת להכין בעולם הזה מאשר מקרונים. משהו בצבעוניות המשמחת ובצורה הסופית של העוגיות היפהפיות האלה פשוט ממכר. לאחרונה, יותר מתמיד, אני מוצאת את עצמי מכינה שלל מקרונים באינספור צבעים וטעמים, כולל מפגשי אחד-על-אחד עם חברים והסברים מפורטים צעד-אחר-צעד בדיוק איך מכינים את העוגיה המאתגרת הזאת. אחרי שהכנתי מקרונים באלף ואחד […]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.