מרק קובה סלק

מרק קובה זה אוכל של מאמות וסבתות. אוכל שדורש השקעה
מסוימת, זמן וסבלנות. אוכל שמכינות או נשים שיש להן הרבה זמן פנוי: עקרות בית, פנסיונריות
נמרצות, או נשים ב"כושר" שעושות את זה כל החיים ומסוגלות לתקתק כמויות
קובה בעיניים עצומות תוך שיחת טלפון או צפייה בטלוויזיה, לפעמים בו-זמנית. אני לא שייכת
לאף קטגוריה. אני מכינה קובה בתור תרפיה, כריפוי בעיסוק, סוג של מדיטציה, כשאני
רוצה להירגע. יש כאלה שהיו מדליקות סיגריה, אני בוחרת להכין קובה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.