זה הזמן לאוכל סגלגל

הקיץ הגיע!!!
עם שפע הפירות הסגלגלים שלו.

כבר כתבתי בעבר על אוכל בצבעים ולא יכולה להתעלם מהסגלגלות של הפירות שישנם בתקופה הזו.
הפיגמנט הסגול מכיל חומרים אנטי סרטניים ונוגדי חימצון חזקים, עוד סיבה טובה לאכול סגולים באופן קבוע.

ממש קל לשלב אותם בסלטים, בשייקים, במאפים למיניהם וגם… סתם לאכול אותם כמו שהם

נזכרתי בסדר יום לקיץ שלי, מהשנה שעברה 

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.