טוב, גם אני מתחילה להתכונן לפסח

אני בדרך כלל לא אוהבת לכתוב על מתכונים לחגים, אם כי מדיי פעם שואלים אותי ומבקשים ממני, אז אני שמה לב שאני בכל זאת בסוג של התכוונות.
אתמול התחיל דיון בדף הקבוצה בפייסבוק על חרוסת והודעתי שזה משהו שאף פעם לא אהבתי. אז קיבלתי אותה בהפוכה.
נפל בחלקי הכבוד להכין חרוסת לסדר שיהיה בבית ספרה של הגדולה שלי.
אז ברור שאני לא אקנה חרוסת מוכנה ולא נותר לי אלא לצלול לעניין הזה….
כשנברתי בזה קצת הסתבר לי שבסה"כ מדובר באגוזים ובפירות יבשים טחונים יחדיו עם יין או מיץ ענבים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.