יוגורט קיטצ'ן

שאול בן אדרת חבר למשפחת צרפתים נחמדת ופתחו יחדיו את ה"יוגורט קיטצ'ן" על רחוב רוטשילד,לא מסעדה אלא מעין חנותדוכן אוכל המבוסס על שילוב עם יוגורט.
המקום יפהפה, מעוצב מאוד וממותג ביותר.היוגורט שהוא הבסיס לכל המנות הוא סמיך וקרמי ובעל 5 אחוזי שומן בלבד שיכול לדבר לכל אלה שהעניין הבריאותי מדבר אליהם,אך לא רק.

 כך נראה התפריט…

ואלו המנות,בקעריות לא גדולות בעלות תמחור הגיוני ולא גבוה כלל.

דגמתי יוגורט עם גבינת רוקפור,ציזיקי עם מלפפונים,יוגורט עם טרטר טונה שהיה מוצלח עם תיבול חריף-מתוק-חמוץ
היה גם כזה עם יוגורט עם גרגירי חומוס וביצה קשה,היה גם קינואה עם שלל ירקות ועוד אחד עם אבוקדו,זיתים ,צנוניות וכ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.