ירקות בתנור עם שמן זית וחומץ בלסמי

כל כך פשוט וטעים.
אני בתקופה של חשק לפטריות (שמתם לב שזה קורה לי כל כמה זמן? מעניין…)
לכן רציתי להכין מעין מנת ירקות בתנור עם הרבה פטריות. עוד כמה ירקות קפצו לי לתבנית ונהנו מהרוטב על הדרך

חומרים

חבילת פטריות (אפשר אפילו שתיים): שמפיניון, פורטובלו או מה שאוהבים
2-3 פלפלים (ממליצה על הארוכים המתקתקים, הרומירו)
1 גזר
2 זוקיני
לרוטב: 3-4 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
מלח גס, פלפל גרוס

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 200 מעלות.
חותכים את הפטריות לחתיכות שמנמנות יחסית (כי הן מצטמצמות להן)….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.