כנפי עוף וירקות בסיר לבישול איטי

אני מאד אוהבת את הסיר לבישול איטי שלי.
קבלתי אותו מאחיי ליום הולדתי האחרון ואני משתמשת בו כרגע בעיקר להכנה קבועה של ציר עצמות (בעיקר בחורף) ושל שומן בקר. אם כי הוא בהחלט מתאים לבישולים איטיים וארוכים ונכנס יותר ויותר לנישה הזו בבית. בעיקר בימים ארוכים של היעדרות מהבית בבוקר. כך אני יכולה להעמיד סיר בבוקר, או אפילו בערב שלפני, ואז בצהריים יש ארוחה חמה וטעימה

חומרים

מגש כנפי עוף (רצוי אורגניות) (12-14 כנפיים בערך)
מגוון של ירקות: כרובית, גזר, בטטה, בצל, זוקיני, שומר, מקלות סלרי ועוד
מלח גס, קארי
מעט שמן קוקוס
ציר עצמות, או מים, או גם וגם (תלוי בכמות שיש לכם במצב זמין)

אופן ההכנה

חותכים את הירקות לחתיכות …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.