כעכים מלוחים

 
מצרכים
שתי כוסות קמח מלא תופח
כפית שמרים יבשים
כפית מלח גס
כפית סוכר חום
כוס שומשום
כפית קימל גרגרים
כפית כמון גרגרים
חצי כוס שמן קנולה
כוס אחת מים רותחים
אופן ההכנה
לערבב את החומרים היבשים 
להוסיף את הנוזלים ,לאחד עם מזלג  ולעבור ללישה ביד זהירות חם.
לא מחכים מיד מכינים את הכעכים
תלוי בגודל שאתם רוצים הגודל שלי היום
לחלק את הבצק לארבע, כל רבע לחלק  לארבע, מכל שמינית הכנתי  ארבע כעכים
לאפות בתנור שחומם מראש למאה שמונים מעלות בערך עשרים דקות.
כן ניחשתם נכון זה בצק ספידי עם תוספות.
טעים וממכר

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.