כרוב, סלרי ופטרוזיליה- גירסת הסלט וגירסת המרק

איכשהו תמיד בחורף יש כמויות מאלה, נכון?
ואפילו אם אני מכינה מרק גדול נשארות לי שאריות, אז הלכתי גם על מרק וגם על סלט הפעם- מאותם המרכיבים. בערך…

חומרים

שמן קוקוס
בצל גדול
4-5 שיני שום
פיסת ג'ינג'ר מגורדת
שורש פטרוזיליה
3/4 כרוב ירוק
סלרי עלים
עלי פטרוזיליה
כמה עלי מנגולד
מלח, פלפל, כורכום
אופציונלי: ציר עצמות

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל, פורסים את השום, מגרדים את הג'ינגר, קולפים וחותכים את שורש הפטרוזיליה

בסיר גבוה מחממים את שמן הקוקוס וזורקים פנימה את הבצל להזהבה של כמה דקות טובות.
אח"כ מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והשורש ומערבבים היטב.

בינתיים קוצצים את הכרוב לרצועות דקות, קוצצים את גבעולי הסלרי היטב, את עלי …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.