לאכול את עמק חפר

את שי שבח מהבלוג "תשוקה בתבנית אפיה" הכרתי לראשונה באחד הסיורים של סלואו פוד והמשכנו בצ'יטוטים וירטואליים. היתה לנו הזדמנות להיפגש שוב כשחברתי אליה באחד הימים לסיור קולינרי בעמק חפר, כור מחצבתה. תראו לאן מובילה אותי הגרגרנות. גם הפעם, היו לי סיבות טובות לכך. הנה לכם מסלול טיול לשישי הקרוב:

שמרים זו התמכרות ושמרים בטעם חלבה-שוקולד זו מחלה חשוכת מרפא

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: הגרגרנית )

סגור לתגובות.