לחם זיתים

סיבוב סביב עצמם כדרך מוצלחת לעיצוב

כל השבוע חלמתי על פלוט זיתים. פלוט זה מין בגט דק של צרפתים ואני די בטוחה שראיתי אחד כזה עם זיתים שחורים (לא ירוקים !) באחד ממגזיני האוכל.

המתכון עצמו הוא של פוקאצה די מוצלחת, שמים ארבע כוסות קמח ,50 גרם שמרים (כן אני יודעת שזה כפול מהדרוש אני אוהבת לחמים תפוחים) שתי כפות סוכר ושתי כפות שמן בקערה גדולה (כמה גדולה ?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.