* רביולי תוצרת בית *

אם כבר מכינים פסטה כמובן שממשיכים לרביולי,
בביקור הראשון שלי באיטליה רכשתי שני מכשירים להכנת רביולי
הפעם חידשתי מכשיר אחד שמקל על העבודה.

מילוי לרביולי

עוף ממרק עוף 2 כנפים ושוק אחת

2 תפוחי אדמה קטנים

1 בצל מטוגן

מלח פלפל

לקצוץ הכל במעבד מזון

חמותי מתהפכת בקברה היא תמיד הכינה מצ&#hiiiiiלי בקר משובח

בתוספת קצת רוטב מהצ&#hiiiiiלי,אך היתה מכינה רביולי לפחות משני ק"ג קמח



בצק לרביולי הסבר יותר מפורט פה

200ג"ר קמח
2 ביצים מספר 2
1/2 כפית מלח
1 כף שמן…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.