מאפה שמרים עם מנגולד

שבוע מבורך לכולם.
עסוקה מאוד ולכן לא מצליחה להעלות פוסטים בתדירות גבוהה…
אבל אחרי שתכינו את המאפה הזה אני בטוחה שתסלחו לי:)
 ניגש ישר למתכון:

לבצק:
חצי קילו קמח
כף שמרים יבשים
כף סוכר
כפית מלח
4 כפות שמן
מים,אין כמות מדוייקת כי אני אף פעם לא מודדת, תתחילו בכוס ותוסיפו עד  שמתקבל בצק רך ונעים.
ללוש הכל, לשמן מעט בשמן זית ולהניח לתפיחה


למלית:
2 צרורות של מנגולד אצלנו בכל צרור יש בערך 4 עלים, לנקות מגבעולים ולשטוף
 לטגן בצל עד להשחמה
להוסיף את העלים ולטגן עד שהנפח מתחיל לרדת.
להוסיף,מלח, פלפל שחור, כפית כמון טחון. לטגן עד שכל הנוזלים נעלמים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.