מאפינס מקמח מלא עם תותים וקרם בננה

אתחיל במספר סיבות להכנת
המאפינס האלה: א) מדובר בעוגות אישיות, כאלה שלא צריך לפרוס, כלומר אפשר להגיש אותן
בלי ללכלך סכין – חשוב! ב) אפשר להתלבט מאיזה כיוון לאכול אותן:
מלמעלה, מלמטה, מהצד – מי אמר שאוכל זה לא
משחק? ג) מאפינס – זה בעצם שם מפונפן לעוגה בחושה פשוטה ואהובה, כשאת שמכינים בקערה
אחת בלי להיעזר באביזרי מטבח מורכבים, כמו מעבד זמון או מיקסר. ד) וכמובן – כשמציעים
לכם מאפינס מקמח מלא עם תותים טריים וקרם בננה סמיך ומלטף – רכים, מתוקים, בריאים
וטעימים – קחו ותפסיקו לחפש סיבות.
אחת המעלות הנוספות
של המאפינס היא שלא צריך להיערך מראש לאפייתם: כל מה שצריך לרוב נמצא בכל מקרר או
מזווה ממוצע…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.