מיני-פחזניות במילוי קרם חמאת בוטנים

האתגר החדש של מנטקה גרם
לי להתמודד עם אחד הפחדים שלי בתחום האפייה – בצק רבוך. לרובנו יש את הפחדים האלה:
שמרים, ג'לטין, קרמל, בצק סוכר, מרנג… ולפני שאתחיל להישמע כמו וודי אלן או
טיפוס חרדתי אך חביב כלשהו אחר, אומר לכם שלכל הפחדים האלה אין שום בסיס רציונלי.
פשוט הפחזניות נראות מושלמות ואז אנחנו מראש מפחדים שלא נוכל לשחזר משהו כל כך יפה
וסדוק במקומות נכונים. אבל הגישה הרציונלית אומרת שאם נצמדים למתכון – אז הכל מצליח.
ואם לא לגמרי מצליח – אז יצליח בוודאות בפעם הבאה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.