מצע ירוק לכרובית מוקפצת בשמן קוקוס וקארי

זו מנה שיכולה ללוות ארוחה ואף להוות ארוחה בפני עצמה.

חומרים

כרישה גדולה, מחולקת לחלק הלבן ולחלק הירוק
1/4 כרוב קטן קצוץ

חצי חבילת קייל kale
2 גבעולי סלרי
כרובית בינונית- קטנה
שמן קוקוס
כף זרעי חרדל וכוסברה
קמצוץ מלח גס, פלפל שחור גרוס, תערובת קארי
אופן ההכנה
פורסים את החלק הלבן של הכרישה.
קוצצים את העלים הירוקים.
מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים יחסית.
במחבת מחממים 2 כפות שמן קוקוס ומוסיפים את הכרישה הלבנה הקצוצה ואת זרעי החרדל והכוסברה
מערבבים היטב ואף מחכים עד שהזרעים מתפצפצים קצת.
מוסיפים את הכרוב והקייל הקצוצים ומערבבים היטב במשך כמה דקות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.