מרק אפונה או עדשים

 
10 דקות עבודה וטעם גן עדן ,מתכון שקיבלתי מביתי יהודית וכל הילדים אוהבים.
מצרכים
חצי ק"ג  אפונה יבשה או עדשים אדומות
4 גזרים
2  קישואים
2 עלי סלרי אמריקאי
2 שיני שום
1 בצל קצוץ
1 כף חואג' למרק
1 כף כורכום
כף פטרוזיליה יבשה
1 כף מרק עוף איכותי
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לקצוץ את הירקות  במגימיקס עם להב פלדה בפולסים
לטגן בשמן את  הבצל והשום,להוסיף את יתר החומרים
להוסיף בערך 10 כוסות מים.
בישלתי בסיר לחץ 7 דקות לאחר שהשסתום  עולה.
מוסיפים מלח לאחר הבישול.
טעים מזין ובריא .

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.