מרק בורש אוקראיני אסלי של אמא

לעתים קרובות לא ניתן לדעת בוודאות מקורו של מאכל כזה
או אחר, במיוחד כשמדובר במאכלים ממזרח אירופה. כל מדינה טוענת שהיא אבו שוקרי
המקורי
שמתכון כזה או אחר נולד בגבולותיה. במקרה של המרק הזה אין ספק: בורש
הוא מאכל אוקראיני לאומי.
ובגלל שהוא אוקראיני, אני מציעה לקרוא לו בשמו הנכון:
"בורש" ולא "בורשט". זה דבר ראשון. הדבר השני: אוקראינים כידוע
לא שומרים כשרות, לכן את הבורש האמיתי מכינים על בסיס
לא עלינו בשר חזיר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.