מרק בצל צרפתי

למרק בצל הרבה גרסאות
שונות. מרק בצל צרפתי קלאסי דורש הרבה השקעה במושגים של זמן ומאמץ: תהליך
קרמליזציית בצל לבדו יכול לקחת בין שעה לשעה וחצי של בישול תוך בחישה מתמדת. וזו
רק התחלה. בצער רב אני מודה שלא יצא לי לטעום מרק בצל צרפתי אורגינל, כזה שמכינים
במשך כמה וכמה שעות. אבל אני יכולה לומר בבטחון מלא שהמרק הזה, שמתבסס על המתכון
של ג'וליה צ'יילד האגדית, מאוד מאוד טעים. ג'וליה הייתה שפית אמריקאית, בין
היבואנים הראשונים של המטבח הצרפתי לארה"ב….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.