נתח סינטה טרי/מיושן- הסבר מפורט על נתח הסינטה


נתח סינטה טרי או מיושן סינטה הוא בשמו העברי " אוכף בקר, מותן בקר וסירלוין" נחתך מחלקו האחורי של הבקר.
צורתו של הסינטה הינה משולשת ולכן ניתן לחתוך את נתח הסניטה לסטקיים צרים, קוביות לבישול/לצלייה על הגריל או כגוש אחד שלם.
נתח הסינטה הינו נתח עסיסי וטעים ובאופן יחסי רזה יותר משאר נתחי הבקר.
לכן השרייה במרינדה משדרגת את הנתח ועושה נפלאות.
לסינטה שמות רבים בעולם וזה רק חלק קטן מהשמות השונים לסינטה: בישראל- אוכף בקר, סירליון |בצרפת – סטייק קולוט |בדרום אמריקה – פונטה טרסרה | בברזיל – פיקניה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שף בשר | מתכוני בשר | רק בשר )

סגור לתגובות.