נתח פילה טרי/מיושן – הסבר מפורט על נתח הפילה


נתח פילה טרי | מתכוני בשר | אוכל טוב


נתחיל בהסבר קצר על בשר טרי: אולי תתפלאו אבל נתח פילה טרי הינו בשר שיכול לשבת במקררים כשבועים לאחר השחיטה.
כדי להביא את נתח הפילה למצבו הטוב ביותר לאכילה הנתח עובר יישון בתנאים הבאים: נתח הפילה מיושן במקררים  לפחות 5 ימים בטמפרטורה שונה,לאחר 5-7 ימים נתח הפילה עסיסי והבשר טעים טרי ורך.
במידה ולא ניישן את הבשר, כל שרירי הבשר נתפסים והבשר קשה מאוד ולא טעים.
כאשר אתם קונים נתח פילה לצלייה על הגריל לא לשכוח לקנות פילה מיושן בלבד.

נתח הפילה נחתך משריר שאינו מופעל במהלך תנועת הבקר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שף בשר | מתכוני בשר | רק בשר )

סגור לתגובות.