נתח אנטריקוט מיושן -הסבר מפורט על אנטריקוט מיושן


נתח אנטריקוט מיושן
     

סטייק אנטריקוט 500 גרם

אנטריקוט הינו הנתח הטעים, הרך, העסיסי והמשובח ביותר. 
המילה אנטריקוט מגיע מהשפה הצרפתית ופירושה "בין הצלעות" Antrikot נתח האנטריקוט נלקח מאזור שבין צלעות הבקר.
בעברית נתח האנטריקוט נקרא גם "ורד הצלע", שם נוסף לאנטריקוט הוא "פריים ריב".
נתח האנטריקוט רך מכיוון שחלק זה אינו פעיל בזמן תנועת הפרה ולכן נתח האנטריקוט עסיסי ומשובח.
לפרה אחת יש 2 אנטריקוטים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שף בשר | מתכוני בשר | רק בשר )

סגור לתגובות.