סלט עוף קר עם פירות קיץ

אתם כבר יודעים שאני חובבת מנות המכילות שאריות למיניהן.
הרבה פעמים אחרי שאנחנו מכינים עוף בתנור, או בסיר לבישול איטי נשארות שאריות ואלה קלאסיות לסלט עוף קר של היום שאחרי.
עכשיו בקיץ זה כיף לשלב עם פירות קייצים וצבעוניים. נסו כל מיני שילובים

חומרים

שאריות של עוף מיום קודם
ראש חסה לבחירתכם, אפשר גם כמה סוגים ביחד
3-4 נקטרינות בשלות
כמה גבעולי בצל ירוק
חופן כוסברה (מי שלא אוהב יכול, כמובן, להחליף)
כמה שיני שום עדיף כאלה שנאפו ביחד עם העוף, אפשר גם טריות
שמן זית
מלח, פלפל
סילאן/ דבש
חומץ בלסמי
2-3 כפות צנוברים

אופן ההכנה

קוצצים את החסה ומניחים בקערה גדולה.
מפרידים את בשר העוף מהעצמות וחותכים את העוף לרצועות קטנות.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.