סלמון בסויה, תפוחים ועשבי תיבול

לא מזמן קניתי את הספר"פשוט לבשל בריא" של ליה שומרון פינדר. אני מאוד מתחברת לשיטת הבישול שלה ואוהבת את המתכונים שלה. המתכון הזה ,הוא הראשון שניסיתי מהספר ויצא טעים ומוצלח ,לכן אני משתפת. אם חשוב לכם אוכל בריא וטעים,הספר הזה מאוד מומלץ!!!
למתכון:

רכיבים:
800 גרם פילה סלמון (או סטייקים)
1/2 כוס רוטב סויה אמיתי או ללא גלוטן
2 כפות שמן זית
1/2 כוס רסק תפוחים
1/2 כוס עשבי תיבול, קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום)
3 שיני שום, כתושות
מיץ מ-1 לימון
פלפל שחור

אופן ההכנה:
1. משמנים תבנית במעט שמן זית ומניחים את הסלמון….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.