עוגת גבינה קרה אישית עם פטל ושוקולד

אני רוצה לדבר קצת על גילוי נאות. בפוסט הקודם מגיבה אחת "לימדה" אותי את המושג הזה. היא טענה בעצם שזה מה שחסר לה בבלוג בזמן האחרון. ואני תמיד חשבתי שהכתיבה שלי מאוד גלויה, וגם לא פחות נאותה.. הפוסטים שלי נכתבים ישר מהלב, הם אף פעם לא עוברים סינון או בדיקה חוזרת (סליחה על שגיאות הכתיב שנגרמות עקב כך). כל מה שעובר עליי בחיים מוצא ביטוי בטקסטים שמלווים את המתכונים: אהבות, פרידות, משאות, חוויות, חיפוש עצמי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.