עוגת כחול לבן ליום העצמאות

לקראת יום העצמאות החל בשבוע הבא, יום של גאווה והתרוממות רוח, יום של שמחה וחגיגות. בחרתי לתרום את תרומתי הצנועה בעוגת ספוג גבוהה אותה פרסתי ומילאתי בקצפת וריבה ומעל מרחתי קרם בצבעי הדגל שלנו כחול ולבן, פיזרתי סוכריות לבנות זעירות וקיבלתי עוגה גבוהה ועשירה. העוגה רכה וטעימה ואתם מוזמנים להכינה לכבוד החג.
חג שמח!

והנה השלבים לקבלת העוגה

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.