עוגת שוקולד-בננה

זאת התקופה הזו בשנה שעוד מוקדם להתחיל עם מרקים, אבל כבר מתחיל להתעורר חשק לדברים "כבדים" ומנחמים, לאוכל עם נוכחות. מהבחינה הזו עוגות בחושות הן הדבר האולטימטיבי, ועוגת שוקולד בננה הזו אינה יוצא מן הכלל. המרקם המעט דחוס והלח שלה מחייב לידה כוס קפה או תה ולוקח אותכם ישירות לספה בסלון אל מתחת לשמיכת פליז, שאין מצב לקום ממנה, אלא אם כן יבוא לכם על עוד פרוסת עוגה. לאחרונה אני ממש מתחברת לעוגות עם מרקם לח. הייתה כאן לא מזמן עוגת תמרים נהדרת, ועכשיו הגיע הזמן לשילוב הקלאסי שוקולד בננה.
במתכון המקורי המרכיב השוקולדי של העוגה הוא נוטלה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.