עוגת שושנים ברוטב קרמל דביק עם אגוזי פקאן

בצק שמרים שבועי כיכב בבלוג שלי כבר בכמה וכמה מתכונים. בעצם מדובר בבצק שמכינים בתחילת שבוע בהשקעה חד-פעמית של חצי שעה ונהנים לאורך כל השבוע ממאפים טריים. אני ממש מרגישה כאילו אני כותבת עבודת מחקר בנושא, כאשר הרעיון הוא להוכיח שמדובר בבצק אוניברסלי הכי טוב ונוח שיש. עד כה הכנתי ממנו בהצלחה רבה פיצות, פוקצ'ות וחלות. על-מנת להוכיח את הפואנטה ולהשלים את התזה, נשאר רק לאפות מהבצק המופלא הזה משהו מתוק. וזה בדיוק מה שעשיתי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.