עוגת שיבולת שועל ושוקולד

שיבולת שועל היא מהחומרים שאמורים להיות טובים בשבילנו. אבל רוב הפעמים היא פשוט תירוץ לגיוון. אני בדרך כלל משתמשת בגירסת האינסטנט שיוצאת רכה יותר ויותר "מוכנה". הגרסא הרגילה (מה שהאמריקאים מכנים "rolled") נוטה להיות קשה ומעצבנת בפה. בעוגה הזאת לעומת זאת "מבשלים" את השיבולת שועל עם מים וחמאה . זאת כבר פעם שניה ברצף שאני משתמשת במיים רותחים בעוגה, זה עלול להפך להרגל ….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.