עוף עם עראק

 בארון הבקבוקים במטבח נמצאים אצלי המון בקבוקים  שלא מוצאים שימוש בביתי, בקבוקי יין, ובקבוקי  קוניאק ועראק וכ"ו.  בקבוקים שקיבלנו במתנות בארועים שונים. מאחר ואנחנו לא שותים אלכוהול בבית, הבקבוקים נערמים, עד שאני מחליטה לבשל איתם או להשקות איתם עציצים(:  כן, כן, אומרים שיין טוב לגדילה שלהם.) וזה עדיף מלזרוק לא? אז ככה נולד המתכון הזה. מבקבוק עראק שישב שומם כבר המון זמן, החלטתי לשלב אותו בעוף על תקן טעם של אניס……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.