פאי פקאן, מייפל וקינמון

פאי פקאן, מייפל וקינמוןט"ו בשבט המתקרב הוא סיבה מצוינת לשלוף את האגוזים והפירות היבשים שקיבלתם במתנה ולהכין מהם דברים טעימים, אחרי שכבר נמאס לכם לנשנש אותם כמו שהם. אני למשל, גיליתי לאחרונה שהצטברה לי כמות נאה של אגוזי פקאן במקפיא, אז החלטתי להכין מהם פאי פקאן עם סירופ מייפל וקינמון. על בצק פריך בטעם כמעט ניטראלי ולא מתוק […]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.