פוסט אורח של ענבל אנקרי- פלפלים ממולאים

את ענבל אני "מכירה" דרך קבוצת הפליאו בפייסבוק.
זו קבוצה שתמיד עולות בה שאלות על הכנת מתכונים כאלה ואחרים ואפשר לקבל בה השראה גם לתכלס וגם לחלקים היותר מדעיים של הגישה, למי שמתעניין בכך.

באחד הימים ענבל, החובבת בישול, כתבה לי:

אולי תתני לי רעיונות.. הוצאתי לי למחר בשר בקר טחון חשבתי להכין פלפלים ירוקים קטנים ממולאים (לשם שינוי בלי אורז רק בשר וירקות) אבל נמאס לי מהרוטב עגבניות הרגיל… רעיון פשוט וכשר יתקבל בברכה

עניתי לה בכמה כיוונים ומפה זה התגלגל עד שהיא עלתה על הכיוון שמתאים לה.
איזה כיף זה לחשוב ביחד, לעורר השראה וגם להיות עדה למשהו שמישהו אחר "המציא" ויצא לו מגניב….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.