פקאנים מתובלים

יש ימים בהם יש לי חשק לחטיף עם טעם מלוח- פיקנטי כזה.
לא רוצה דברים בשקיות מרשרשות עם חומרים לא עלינו.
לא רוצה משהו שמישהו אחר הכין ולא יודעת מה הכניס שם.
גם לא רוצה ממש ארוחה, רק משהו קטן כזה…

אז אני מכינה לי אגוזים מתובלים למיניהם.
ובתקופה האחרונה הפקאנים על הגל פה

מחממת- מקפיצה במחבת ללא שמן במשך 1-2 דקות
כל הזמן מערבבת, כדי שלא יישרפו

מוסיפה אבקת קארי ומלח (לפי הטעם) וממשיכה לערבב עוד 1-2 דקות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.